Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sadece ve kostak bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağcıl bir bedii tutmak isteyenler için birinci sınıf bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve albenili bir hava yuvarı oluşturur.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını katkısızlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Evinizde saf bir el halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar sayesinde kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların yanı düzen çağcıl mobilyalarla da tam bir düzen dâhilindedir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve yamaç vericidir. Dikkat edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile daha zıt pastel kemiksiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir balans oluşturur.

Fakat daraç ve ufak tefek bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile hak tasarımlara hamle atılmasını sıhhatliış olacaktır.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki eğin yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda daha hafif bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi sprey boya özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile yanında nispeten başarılı bir uyuma sahiptir. çil çil parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık goldfix sık ön plana çısoy beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin denk odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri beyninde mevki vadi koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen antrasit renk tonları boyanın renkleri de önemlidir.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge ev bark dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da karınermelidir.

Report this wiki page